5.4.09

Min helg..


Hej, längesedan jag bloggade nu. Men jag tänkte iaf berätta lite om min helg :)


Fredag:

Dagen började med en härlig (NOT!) migränattack. Så det blev till att sjukanmäla sig och ta en tablett. Men jag åkte iallafall till skolan och gjorde mitt engelska prov med STORT IG. Läraren hade nästan inte tagit med något av det hon sagt att vi skulle kunna.
Sedan åkte jag hem och plockade lite i mitt rum och väntade på att pappa och Malin skulle ge sig iväg till tyskland. När dom åkt mötte jag upp Saret för att gå på ungdomsgudstjänst i Svenskakyrkan. Gudtjänsten var ganska bra men lite tråkig predikan av Julle.
Efter gudstjänsten åkte jag och Saret hem till mig och hade det mys. Vi kollade på film och sedan sov hon på min soffa och jag på vardagsrumsgolvet.
Riktigt härlig kväll/halv natt.


Lördag:

Jag sov sammanlagt fyra timmar.
Gick upp vid nio och började plocka ordning lite medan Saret fortfarande sov. Vid halv tolv fixade jag lite frukost.
Sedan gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. Där köpte jag en väska och ett par tygskor till. Ett par prickiga. Nästa par blir ett par svarta eller röda tror jag.
När vi var klara i stan bestämde vi oss för att åka hem, var och en till sig. Vårat humör var inte det bästa. Det blev lite små gnäll på varandra, men jag tycker om Saret lika mycket ändå! :)
När jag var hemma tvättade jag "lite".. Ca 4 maskiner blev det, genomled en ångestattack med MYCKET tårar som rann ner för mina kinder.
Sedan hoppade jag i träningskläderna och sprang en låång och härlig runda eftersom jag missat fredagens träningspass. Inte bra! Skärpning, Micha!!
Lite senare på kvällen frågade Johnny om jag hade lust att göra något så jag gick ut med honom i en dryg halvtimme.
Sedan gick jag hem och tittade lite på film innan jag skulle sova eftersom det blev till att gå upp tidigt dagen efter.


Söndagen:

Denna dagen spenderades i Borås. Med SBUF: väst, vi var tre personer där ifrån. Jag, Ida och sis. Lemuel, Lykke (Toves väldigt trevliga skånska kompis som spelar piano grymt bra :O) och Oppe var också med.
Jag kom dit vid halv elva och gick på gudstjänst i Bodakyrkan. Efter gudstjänsten var det styrelsemöte vilket innebar planering av Sen kväll med Gud i Borås.
Jag tror att det kommer det kommer bli en bra helg. Och hoppas att så många som möjligt kommer. Planeringen såg ganska soft ut.
En stund efter styrelsemötet bar det iväg hemåt. Med ett lååångt telefonsamtal med Frida, min bäste skåning.
Väl hemma drack jag vatten eftersom det svartnade framför ögonen på mig och jag höll på att ramla ihop när jag klev av buss nr2 och skulle byta till tredje bussen.
Sedan hoppade jag i träningskläderna och gick ut och sprang en härligt lång runda. SKÖNT!
Men jag FÅR inte missa mina morgonrundor mer. Ska jag upp tidigt så får jag väl dra mig upp ur sången liite tidigare så jag hinner med!
Sedan skulle jag solat, men jag hade inga tior. Så det får bli en annan dag. Nu sitter jag här och tänkte att jag skulle sova snart.
Tack vänner, för att ni gjort min helg! <3


(Clara, jag saknar dina kommentarer..)

1 kommentar:

  1. Vännen min, jag saknar de med. Så otroligt mycket. Från och med idag skall det inte gå en dag utan att vi pratat!
    Jag mår sådär. Herr Ångest lämmnar mig aldrig. Precis som han aldrig blir nöjd. Dumm som jag är tror jag att miniräknarens tal skall få stanna på den låga siffran då befinner sig på nu, men mattrollen viker aldrig. De vill ständigt att siffran skall sjunka ännu mera. Hursomhelst, jag kämpar för att stanna hemma. Jag skall aldrig mera sondas upp på akutmottagningen.
    Som du vet skall jag snart få en liten valp; vilket får mörkret att bli lite ljusare.
    Hur mår du själv vännen min? Hur fungerar maten? Har du lyckats berätta för din familj?
    Jag finns här. Alltid.
    Minns du när jag sade att jag inte längre tror så mycket på Gud? Det har ändrat sig. Visserligen känns det i de svåraste stunderna som om jag är helt ensam; men i slutändan VET jag att han alltid finns där. Jag har bett för dig, och jag hoppas att det kommit en liten skyddsängel som vakar över dig.
    Mycket kärlek Din Clara

    SvaraRadera