13.4.09

Tävling

Hej.
Jag är med i en tävling på Familjen Lindés blogg.
Jag kopierade hela inlägget med tävlingen för att ni också ska kunna ta del av den.

Ni kommer till tävlingen genom denna länken:
http://familjenlinde.blogg.se/2009/april/tavling.html#trackback


Tävling


Nu så startar jag ena tävlingen där ni kan vinna en söt Voodoll Fluffbabe Darling.



Med en Fluffbabe Darling blir livet glamouröst som aldrig förr. Du påminns ständigt om vikten av att fluffa upp vardagen. Hon är en förebild och en sötnos. Häng henne i en halskedja, sätt henne i nyckelringen eller på mobilen - ja, varsomhelst där du ser henne och blir påmind.



"Fluffbabe Darling gör som hon vill och hon förtjänar det. Fluffbabe Darling garanterar att ditt liv aldrig blir tråkigt. Hon ger dig den droppe glamour du förtjänar för att känna dig som den drottning du faktiskt är.



Fluffbabe Darling avskyr vardagslivet när det är fyllt av förpliktelser. Hon har aldrig förstått varför man MÅSTE så mycket. När vissa av hennes vänner suckar över allt de behöver göra lyfter hon förvånat på ögonbrynen och frågar:"Varför?". Hennes liv blir därför glamouröst utan att hon tänker på det. Hon älskar champagne, smycken och sina vänner. Hon är stark, smart, snygg - och framgångsrik."



Tävlingsregler:

Skriv i en kommentar om varför just du ska vinna denna underbart söta Fluffbabe Darling.För att öka chansen till att bli en av de två vinnarna så kopiera bilden och all text som står ovanför bilden när du gjort detta så skicka länken till inlägget i en kommentar tillsammans med varför just du ska vinna denna Voodoll.

Skulle du inte bli en av vinnarna så hittar du Fluffbabe Darling här hos Fluffbabes.

Tävlingen avslutas den siste april klockan 22:00 .

Var nu med och delta i denna underbara tävlingen som är sponsrad av Fluffbabes.

1 kommentar:

  1. Jag har nu startat en till tävling och jag hoppas du kommer vara med och delta i denna tävling som du hittar här: http://familjenlinde.blogg.se/2009/april/goodiebag.html#trackback

    Kram

    SvaraRadera