24.1.09

Fina kommentarer bland annat.

Hejsan.

Som ni antagligen redan har märkt så skriver jag inte så mycket i bloggen just nu. Det beror på att jag inte mått så jätte bra den här perioden. Jaghar haft en riktigt dålig vecka.. Eller två riktigt dåliga veckor om jag ska vara helt ärlig. Det har varit bråk hit och dit och pluggande och prov som inte gått så bra.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva med tanke på att det bara är tråkiga saker som har hänt nu de senaste veckorna..

Men, jag vill berätta att jag har några av de underbaraste vänner man kan ha. Det har under de här två veckorna visat sig vilka som är mina riktiga vänner. Vilka vänner som står kvar vid min sida även om jag slutar svara på sms och samtal en period och inte hör av mig på ett tag. Jag vill bara säga tack till er. Det är ni värda efter erat stöd och för att ni orkar med mig de perioder jag är sånhär.

Min vän, Nina, en av de bästa vännerna jag har i skolan skrev en jätte lång kommentar på min bilddagbok för några minutersedan. Den träffade mer än rakt i hjärtat och det värmde riktigt mycket. Hon är den som skickar sms och frågar efter mig när jag inte är i skolan. Hon är den som hör av sig på loven för att hon sakna en sån som mig. Hon är helt klart en av de bästa.
Sen har jag alla på tonår som finns där för mig och ger mig uppmuntrande komplimanger. Eller Joss som skickar fina bibelord via sms och kommenterar bloggen med länkar till fina youtube klipp.
Och Clara. En helt fantastisk tjej som lämnar fina kommentarer och som läser min blogg. Jag har aldrig träffat henne men hon verkar vara en helt underbar person. Tack för alla fina kommentarer. Dom betyder riktigt mycket!

Men den som ändå står mig närmast är nog Tove. Storasyster som hjälper mig mest av alla människor på denna jord. Som står vid min sida och stöttar mig genom allt. Det är hon som vet mest om mig och som känner mig bäst under min fejkade fasad som jag byggt upp. Hon känner mig bakom den Micha som jag visar utåt. Jag är glad för det, Tove är enormt viktig för mig!

Sen finns det fler som jag inte nämnt men som verkligen betyder jätte mycket för mig. Tack för att ni finns där allihop. <3

Ni som försöker bestämma över mig och leka mammor. Er gillar jag inte särskilt mycket längre. Ni vet nog vilka ni är ni också ;)

Ha en fin lördag allesammans!
Puss och hej, för den här gången :)<3

1 kommentar:

  1. Micha, fina fina Micha.
    Tack för det du skrev. Det betyder verkligen så mycket att så läsa de där raderna..
    Det skall absolut inte dröja länge mellan svaren. Det lovar jag dig!
    Micha, jag vet precis hur du tänker. Jag går igenom samma sak. Visserligen är det svårt att säga till sig själv att man måste berätta, att man måste äta, men jag kan säga det till dig. Du måste berätta. Du måste få i dig något.
    Har du gått ner mycket i vikt?

    Tack, för att du ber för mig. Men jag tror inte att jag är värd det vännen..
    Skulle jag säga att jag ber för dig skulle jag ljuga, jag har nämligen slutat be till Gud. Men jag tänker på dig och ger dig styrka på annat sätt. Genom mina tankar. Jag hoppas att det hjälper en gnutta.
    Många många kramar
    Din Clara

    SvaraRadera